Setmana Santa

Taller per Setmana Santa.

Abril 2020 T’hi esperem!


Espai per expressar i créixer. Pintura, fang, manualitats, dibuix, aquarel·la, fusta, llana, ceres, contes… i molt més!
...Shhh

Darrera una façana de colors del carrer Bismark s’hi amaga un tresor. Un tresor on se sent el xiuxiueig de nens i nenes, cançons dolces i tendres que ens parlen de les estacions de l’any, fa olor de pintures boniques i es respira rialles d’infants. Un raconet d’aquells on un s’hi troba a gust, on tot pren forma i color mentre moldeja per dins, grans i petits conviuen i s’ajuden, petits artistes que es van descobrint. Espelmetes i fades, nans i estrelles, la fressa d’uns i altres rentant paletes, buidant pots, obrint calaixos i rentant-se les mans, al Taller de l’Artista fem les coses més belles, això és la vida, això és l’home, això és l'art...

Laia Lòpez Arboleda

​Viurem l'ambient de Pascua!​

Horari: de 9 a 14.00h.
Dies:  6,7,8 i 9 d'abril
Preu: 130€

Organització – Programació
Ens trobem al taller infants i joves, 5 a 15 anys, compartim el matí com una família, van ​escollin diferents treballs que el​s agradaria fer i els grans ajuden als petits i els petits ensenyen als grans, esmorzem plegats i anem al parc a mig matí on fem bombolles de sabó gegants, dibuixos amb guixos de colors, massatges i contes.
Per a l' infant, l'art alimenta la seva imaginació, la seva autoestima i potencia la seva creativitat i capacitat de pensament.
Els nens i nenes es troben a gust, acompanyats amb l’art i contents de descobrir d​el què són capaços de fer amb la seva creativitat tot passant una bona estona de les vacances escolars.
El matí passa volant! L’ últim dia de la setmana ens acomiadem i ho celebrem!Els grups són reduïts, 12 alumnes màxim per dos adults.


Cal portar: 
· Bata i esmorzar,
· Fitxa omplerta i fotocopia de la targeta sanitària.

Inscripcions obertes fins el 25 de març o quan s​’ompli el grup.

NO ES FAN RESERVES, LA INSCRIPCIÓ es formalitza quan es fa l'abonament​.