tallers de Nadal 2019

Espai per expressar i créixer. Pintura, fang, manualitats, dibuix, aquarel·la, fusta, llana, ceres, contes… i molt més!





...Shhh

Darrera una façana de colors del carrer Bismark s’hi amaga un tresor. Un tresor on se sent el xiuxiueig de nens i nenes, cançons dolces i tendres que ens parlen de les estacions de l’any, fa olor de pintures boniques i es respira rialles d’infants. Un raconet d’aquells on un s’hi troba a gust, on tot pren forma i color mentre moldeja per dins, grans i petits conviuen i s’ajuden, petits artistes que es van descobrint. Espelmetes i fades, nans i estrelles, la fressa d’uns i altres rentant paletes, buidant pots, obrint calaixos i rentant-se les mans, al Taller de l’Artista fem les coses més belles, això és la vida, això és l’home, això és l'art...

Laia Lòpez Arboleda

​Viurem l'ambient Nadalenc!​

Horari: 
de 9 a 14.00h.

Dies:  
23,24,27, 30, 31desembre
2,3 i 7 de gener
primer torn 150€
segon torn  100€
dia solt        35€

Organització – Programació
Ens trobem al taller infants i joves, 5 a 15 anys, compartim el matí com una família, van ​escollin diferents treballs que el​s agradaria fer i els grans ajuden als petits i els petits ensenyen als grans, esmorzem plegats i anem al parc a mig matí on fem bombolles de sabó gegants, dibuixos amb guixos de colors, massatges i contes.
Per a l' infant, l'art alimenta la seva imaginació, la seva autoestima i potencia la seva creativitat i capacitat de pensament.
Els nens i nenes es troben a gust, acompanyats amb l’art i contents de descobrir 
del què són capaços de fer amb la seva creativitat tot passant una bona estona de les vacances escolars.
El matí passa volant! L’últim dia de la setmana ens acomiadem i ho celebrem!Els grups són reduïts, 12 alumnes màxim per dos adults.

Cal portar: 
· Bata i esmorzar,
· Fitxa omplerta i fotocopia de la targeta sanitària.

Inscripcions obertes fins quan s​’ompli els grups.

NO ES FAN RESERVES, LA INSCRIPCIÓ es formalitza quan es fa l'abonament.